I Amager Byg er vi specialister i at bygge elegante tilbygninger af høj kvalitet og har altid et insisterende fokus på at sikre et resultat, der optimerer ejers muligheder for at indrette livet i boligen.

Vi rådgiver, bygger og tager gerne ansvaret for hele processen. Derved håndterer vi eventuelle underleverandører og tager naturligvis ansvaret for at aftaler overholdes og tilbygningens kvalitet og udtryk er i fuld overensstemmelse med det aftale.

En tilbygning er ikke blot en udvidelse eksisterede bolig, men i høj grad også en manifestering af bygherres ønske om at fortsætte livet i vante rammer. Dette element tager vi dybt seriøst, hvorfor vi gør en dyd ud af at ramme et resultat, der er ambitiøst ift. håndværket og boligens samlede visuelle udtryk.

Brug for en arkitekt til at tegne tilbygningen?

I Amager Byg kender vi helt sikkert den rette, da vi har stærke relationer til imponerende kloge arkitekt-hoveder, der er specialister i tilbygninger.

Uanset setup glæder vi os til at bygge din kommende tilbygning og gøre din bolig endnu mere attraktiv. Samtidig er vi opmærksomme på, at de fleste ønsker at mindske perioden for byggeprojektet og rykker derfor hurtigt ud.

Giv os et kald på 22 44 66 66 eller skriv til info@amagerbyg.dk, hvis du drømmer om at udvide med en tilbygning.

Kontakt os i dag

Glade kunder

Vi er din totalentreprenør