Amager

Jens Christian og Sanne:


Vi fik med i handlen, at Amager Byg lavede nogle få ekstra ting for derved at få det for os perfekte hus. Huset var heller ikke helt færdigbygget, da vi indgik aftalen, så vi havde løbende dialog med Rasmus og Jacob.

Vi fik hurtigt en fornemmelse af, at de gik meget op i, at det blev ordentligt. For eksempel kunne Rasmus ringe og sige, at nu havde han ligget i nat og tænkt lidt på vores terrasse. Og han troede altså, at vi ville blive trætte af, at der groede græs under terrassen og op mellem sprækkerne. Så foreslog han alternative løsninger.

Har der været det mindste, så har de fikset det uden problem, og de har argumenteret for, hvorfor ting koster det, de gør, når vi har haft ekstra tilvalg. Derfor har vi også valgt at hyre dem til de ekstra projekter, vi har og gerne vil have lavet.

Generelt sidder vi tilbage med en følelse af at se på noget virkelig godt håndværk, hvor der er truffet gode valg og at tingene er i orden. Men bare fordi, du har et nyt, flot hus, er det ikke en garanti for, at du føler dig hjemme. Det ved vi fra andre. Men allerede inden vi flyttede ind, referererede vi til ’hjem’, når vi talte om det nye hus.

En ting er, at det er top-moderne, og at tingene er lavet meget smagfuldt med løsninger, vi selv ville have valgt. Men det er også utrolig funktionelt for en familie som os, med to voksne og to halvstore børn. Det er jo det, der gør det til vores hjem.


Spændende løsninger

Detaljer er der nok af i den flotte funkisvilla.