Kim & Mette, hvidovre:


Når der er tale om delentrepriser, er det utrolig vigtigt, at alle parter overholder aftaler og deadlines. Amager Byg er ordentlige og omhyggelige i forhold til at rydde op og gøre rent. De lægger virkelig deres ressourcer i at nå tingene til tiden. Rammerne skal være på plads, og det er de i alt fra rengøring til håndværket.

Alt er blevet, som vi havde forventet. De fejl og mangler, der har været, er blevet rettet op med det samme. Rasmus og Jacob er ikke blege for at lave noget om, hvis der er noget, vi som kunde ikke er tilfredse med. De har overholdt alle tider – både deadlines og mødetider. Og de har ringet, hvis de er blevet forhindret i at komme eller er forsinkede. Det er en ordentlighed, jeg sætter stor pris på.

Desuden har der været en utrolig nærværende kundekontakt. De har sat god tid af til os til fysiske møder, de har holdt en løbende kontakt, og de har ringet og fulgt op på, om alt var i orden. Det er jo en lang proces, og man er i dialog rigtig mange gange på et halvt år. Så det har været rart, at jeg kan ringe til dem, og så tager de telefonen – eller vender hurtigt tilbage.


Spændende løsninger

Detaljer er der nok af i den flotte villa.