Kristine & Christian, Charlottenlund:


Vi hentede tre tilbud, og Amager Byg virkede som dem, der havde den mest grundige tilgang. Desuden havde de en god pris. De kom selv med forslag til, hvordan vi for eksempel lavede det bedste gulv. De havde helt klart et ønske om at gøre tingene på den bedst tænkelige måde. Det var dog med kriller i maven, vi valgte dem, fordi vi ikke kendte dem. Det var et stort projekt, og vi vidste, at de ikke havde erfaring med denne stil. Men jeg har bestemt ikke fortrudt. Jeg er så glad for det. Hver dag er det som en lille gave, jeg skal åbne, når jeg kommer hjem og kan se, hvad der nu er blevet lavet.

Huset er fra 1895, og det var rigtig vigtigt for os, at stilen blev ført tilbage til det oprindelige. Der er stuk, rosetter, høje paneler og hvide paneler under vinduerne. Selv om Amager Byg var uerfarne med den stil, har de vist sig at være rigtig dygtige til det. De har lyttet til os og vores ønsker og for eksempel på vores anbefaling fundet en god stukkatør til at hjælpe. Det er blevet præcis, som jeg vil have det. Jeg har visualiseret, hvordan det hele skulle se ud. Jeg kiggede ind i et rum med tæpper og mørke vægge og vidste præcis, hvordan det rum skulle se ud. Og nu ser det sådan ud! Der har ikke været noget, der ikke kunne lade sig gøre. De har hele tiden fundet løsninger.

Desuden har Jacob og Rasmus haft forståelse for, at vi skulle bo der imens. At det ikke bare var en byggeplads, men vores hjem. De har ryddet så pænt op efter sig. Deres håndværkerhold har været så behagelige, søde og hjælpsomme. De har haft deres egen skurvogn og generelt været så diskrete, som man nu kan være som håndværker, der skal udføre et stykke arbejde. Og det har været alt griseriet værd, at vi har kunnet følge processen så tæt.


Spændende løsninger

Detaljer er der nok af i den flotte herskabsvilla.