En boligkvarter på Nørrebro

Mikkel og Anne:


Rasmus og Jacob siger en sætning rigtig meget: ”I skal være tilfredse”. Det, synes vi, at de arbejder efter hele vejen igennem. Vi havde ikke det store behov for at være meget inde over processen. Men alt blevet alligevel gjort i fællesskab, som det passede os, og så vi følte os trygge.

De spurgte altid hellere én gang for meget end en gang for lidt, om det nu var her, vinduet skulle sidde, eller det nu var sådan, vinklen skulle være. Det gjorde, at ’finish’ sad lige i skabet. Det føltes faktisk som om, at det betød noget for dem, at kunden var glad bagefter. Hele vejen var de imødekommende, og de havde et rigtig godt samarbejde med de arkitekter, vi havde fået til at tegne lejligheden. De supplerede hinanden, og faktisk kom Amager Byg med flere alternative løsninger, som vi valgte at gå med.

Var der løbende noget, vi ikke helt var tilfredse med – eller nogle ting, Jacob ikke syntes, var helt i orden alligevel, så lavede han det om med det samme. Og uanset, om det var på grund af en misforståelse, kom der ikke efterregninger.

Deadlines og priser blev overholdt, og der var en plan, der blev fulgt hele vejen. Det betød blandt andet, at hele puslespillet med at få bestilt møbler til de forskellige rum gik op, så vi kunne få sofa og skabe på plads med det samme.


Spændende løsninger

Detaljer er der nok af i den nu dobbelt så store lejlighed.