Mie & Jacob, Kastrup:


Vi ville have et hus, der kunne fungere som en god investering og et springbræt til at komme videre. Vi skulle max bo der fem år. Det forelagde vi for Rasmus, og helt fra begyndelsen har vi haft god dialog og sparring omkring muligheder og løsninger. Hvad der ville skabe god værdi. Både for os ved at bo der, men også økonomisk i forhold til vores tidshorisont. Vi vidste ikke selv ret meget, og nogle gange foreslog vi et hus, hvor Rasmus sagde, at det ville blive alt for dyrt.

Generelt var både Rasmus og Jacob gode, når det gjaldt rådgivning og sparring. Alt blev jo skraldet og for sådan nogle som os, var det måske svært altid at se de gode muligheder og løsninger. Det kunne de. Det er nogle rigtig gode løsninger, de valgte. Alt er blevet lavet efter bogen. Vi skulle ikke se nogen over skulderen, for eksempel om reglementer og tilladelser blev overholdt. Der var god gennemsigtighed og dialog, og vi sad aldrig med fornemmelsen af, at der lige pludselig var noget, der blev 50.000 kr. dyrere. Det gav den nødvendige ro.

Det er jo dit personlige hjem, du skal flytte ind i og en stor investering. Men vi kunne bare glæde os til det, i stedet for at gå og bekymre os om de mange penge, der var på spil.


Spændende løsninger

Detaljer er der nok af i det flotte hus.