Om & et par ord

Rasmus er tidligere officer og har mange års erfaring med ledelse og lederskab. Han har desuden brugt hænderne flittigt på diverse byggeprojekter ’on the side’ det seneste årti. Rasmus Rask skiftede uniformen fra Den Kongelige Livgarde ud med håndværkeruniform, maskiner, mørtel og cement, da han i 2018 startede op som byggepladsleder på fuld tid.

Rasmus Rask:


Inden vi startede Amager Byg, syntes jeg, vi kunne gøre så mange ting smartere. Jeg er ikke uddannet håndværker. Men jeg kunne se, at man kunne gøre tingene helt anderledes, og jeg fik lyst til at gentænke måden, man yder god kundepleje – og god mandskabspleje.

Det er ikke nok for mig, at kunden er glad. Jeg ønsker også glade medarbejdere, der brænder for det, de laver. Som er dedikerede og ærekære og føler sig ansvarlige for processen.Som officer på missioner har jeg oplevet, hvordan det er altafgørende at have topmotiverede og dygtige medarbejdere, der løser deres opgaver til perfektion. Det har jeg forsøgt at overføre. Selvfølgelig under lidt mindre dramatiske omstændigheder – som når toiletbrættet skal justeres på det nye badeværelse.

Det er vigtigt for mig, at vores kunder står tilbage med en følelse af, at det har været en rar proces fra start til slut. Uden overraskelser og ekstra omkostninger, og hvor de også er stolte af det produkt, de står tilbage med, fordi de selv har haft en andel idet.

Med Jacob ved min side har vi et rigtig godt fundament til at skabe det positive resultat, vi altid stræber efter. Uanset opgavens størrelse. Han har en høj faglighed, som udfylder de huller, jeg mangler. Som kunde bliver du altså mødt af et team med hver deres essentielle fokusområder for processen.

"