Totalrenovering af hus

Vi går op i kvalitet, ordentlighed og en transparent byggeproces

Vi bygger med tillid og kvalitet

Totalrenovering af hus

Hos Amager Byg forstår vi, at en totalrenovering af dit hus er en omfattende og personlig proces. Det kræver fokus og en detaljeret plan. Vi samarbejder tæt med hver kunde for at sikre, at alle aspekter af renoveringen afspejler dine præferencer og livsstil – og vi holder dig opdateret hele vejen igennem.

Vi går til opgaven med ærekærhed og respekt – både overfor dig og dit hus – og vi sikrer os, at modernisering og æstetik går hånd i hånd.  

Totalrenovering med øje for detaljen
Vi går helhjertet ind i processen – uanset om det drejer sig om strukturelle ændringer på huset, istandsættelse af dit køkken eller en komplet modernisering af husets elinstallationer. Vores ønske om at levere det bedste slutresultat sikrer, at alle detaljer – store som små – bliver udført med største omhu og præcision. 

Kvalitet i enhver opgave
Vores team arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at alle tekniske og æstetiske aspekter af din renovering harmonerer og stemmer overens med de drømme, du har. Amager Byg tager ansvar for hele byggeprocessen – fra den indledende planlægning til den endelige udførelse. Vi installerer alt fra gulvvarme, energieffektive vinduer og døre samt topmoderne køkken- og badefaciliteter. 

Dedikeret samarbejde og transparent kommunikation
Gennem hele byggeprocessen er det vigtigt, at vi har en åben og transparent kommunikation. På den måde sikrer vi, at både du som kunde og vi som din entreprenør hele tiden er opdateret under forløbet. Vi er altid åbne for dialog og tilgængelige, hvis der undervejs opstår spørgsmål, eller der er behov for tilpasninger.

Alt er blevet lavet efter bogen

Alt er blevet lavet efter bogen. Vi skulle ikke se nogen over skulderen, for eksempel om reglementer og tilladelser blev overholdt. Der var god gennemsigtighed og dialog. Vi sad aldrig med fornemmelsen af, at der lige pludselig var noget, der blev 50.000 kr. dyrere. Det gav den nødvendige ro.

Mie og Jakob | Kastrup, Amager

Sådan foregår det

1. Indledende møde

Du booker en besigtigelse gennem vores tilbudsafdeling, så vi kan tage en snak om dine behov og visioner for projektet.

2. Besigtigelsesmøde

Vores tilbudschef besøger din ejendom for at vurdere projektet og drøfte detaljer og muligheder.

3. Tilbud og gennemgang

Du modtager et detaljeret tilbud, og vi holder et møde for at gennemgå og finjustere tilbuddet efter dine ønsker og behov.

4. Projektstart

Når tilbuddet er godkendt, starter vores byggeafdeling arbejdet, og du bliver tildelt en byggeleder som din primære kontaktperson.

5. Udførelse og opdateringer

Byggeprocessen går i gang, og du holdes løbende opdateret af din personlige byggeleder om fremskridt og eventuelle justeringer.

6. Aflevering

Projektet gennemgås sammen med dig for at sikre fuld tilfredshed, hvorefter vi tilbyder efterfølgende support.

7. Opfølgning

Vi kommer ud til jer og foretager en opfølgning efter omkring 1 år for at sikre, at alt er, som det skal være.

Se hvad vores kunder har fået lavet

Find inspiration og hør om andres oplevelser med renovering i hjemmet

Oftest stillede spørgsmål

En totalrenovering indebærer en omfattende restaurering af huset, der typisk inkluderer udskiftning eller renovering af de enkelte bygningsdele, som inkluderer forskellige faggrupper som el, VVS og varme samt fuldstændig renovering af køkken, badeværelser, gulve, vægge og lofter. Det kan også inkludere strukturelle ændringer for at forbedre rummene og deres funktion.

Prisen på en totalrenovering varierer betydeligt afhængigt af husets størrelse, omfanget af arbejdet og de materialer og finish, der vælges. Generelt kan omkostningerne spænde fra et par hundrede tusinde til flere millioner kroner. Det er vigtigt at få et detaljeret tilbud fra din entreprenør, der inkluderer alle aspekter af renoveringen for at undgå uventede udgifter.

Varigheden af en totalrenovering på et hus kan variere fra et par måneder til over et år afhængigt af projektets kompleksitet og omfang. Planlægning, tilladelser og eventuelle udfordringer undervejs kan også påvirke tidsplanen. En grundig forudgående planlægning og løbende kommunikation med entreprenøren kan hjælpe med at holde projektet på sporet. Når du modtager dit endelige tilbud fra Amager Byg vil det fremgå i kontrakten AB-forbruger; opstartsdato og slutdato for projektet.

For at holde renoveringen inden for budgettet er det afgørende at arbejde tæt sammen med din entreprenør gennem hele processen. Vælg en entreprenør, der tilbyder fuld gennemsigtighed og regelmæssige opdateringer om økonomien. Det er også en god idé at inkludere en buffer på 10% i budgettet til uforudsete udgifter.

Skulle der opstå uforudsete udfordringer, tager vi en snak om disse – åbent og ærligt. Vi tilbyder altid løsningsforslag og tilpasser projektet efter din godkendelse for at undgå overskridelse af budgettet.

Det siger andre om os.

Få 30 minutters gratis byggerådgivning

Få et uforpligtende tilbud

Få 30 minutters gratis rådgivning