Ombygning af Bungalowvilla

Det siger de om os

De beviste virkelig, at de er det stikmodsatte af branchens ry, og det er fantastisk at arbejde sammen med en entreprenør, som er indstillet på at løse enhver udfordring sammen.
- Marianne og Henrik

Det fik de lavet

Henrik og Marianne købte deres drømmehjem af Amager Byg, som blev totalrenoveret med mulighed for at tilføje personlige præferencer i designet - herunder skræddersyede løsninger som en del af en unik og tillidsbaseret proces.

Marianne og Henriks historie

,,

Vi havde set huset, som lå i vores drømmeområde. Det var her, vi ville bo. Men vi vidste ikke, hvad vi skulle stille op med huset. Da jeg fandt ud af, at huset var blevet solgt til en entreprenør, der ville renovere det og sælge det videre, ringede jeg til Rasmus. Det blev begyndelsen på en meget særlig og meget vanvittig proces, som mange nok ikke kommer til at opleve.

Men vi lavede altså en lidt speciel aftale. De renoverede huset, som de havde planlagt, men vi kunne komme med ønsker. Og medmindre vi for eksempel ville male væggene neongrønne, skulle Amager Byg nok være imødekommende. Det var sådan et håndslagsprojekt, hvor de sad i vores stue, og vi kiggede hinanden i øjnene og sagde: ’Nu gør vi det her!’

I samarbejdet var vi i samme båd, og vi var fælles om at fikse de udfordringer, der altid er under en byggeproces. Men vi fandt ud af det sammen. Vi fandt løsninger, så det passede til vores særlige situation. Det var ren og skær mavefornemmelse. Vi havde ikke meget papir på hinanden. Faktisk mødte jeg ikke en eneste i mit privatliv, der ikke syntes, jeg var vanvittig. Man kunne da ikke stole på en entreprenør!

Men de beviste virkelig, at de er det stikmodsatte af branchens ry, og det er fantastisk at arbejde sammen med en entreprenør, som er indstillet på at løse enhver udfordring sammen.

Og sådan er det stadig. Den dag i dag, hvis der er lidt småting, kan jeg ringe til Rasmus, der nu har Jacob med i biksen: ’Hva eh, det ser lidt underligt ud det der. Kan man måske lige fuge lidt?’ Så kigger Jacob på det og siger: ’Ved du hvad, det skal ikke fuges det der. Jeg sender tre mænd, og så laver vi det hele om. Det kan vi gøre på en bedre måde’. I en anden verden kunne de sagtens have spist mig af med en times fugearbejde. Men sådan er de ikke. De tager ’the high road’. Det er helt fantastisk, at de tager sådan et ejerskab og er så ærekære. Det er jo ikke det, man typisk hører om branchen.

Det var ikke en nem byggeproces, vi havde – af årsager som hverken vi eller Amager Byg var skyld i. Men jeg tænker, at jeg godt kunne gøre det igen. Og så ville jeg hive fat i Amager Byg igen. Det er der ingen tvivl om. Jeg har set med mine egne øjne, at man kan have et rigtig godt samarbejde på trods af de mange udfordringer, der kan opstå. Når vi kunne klare dét sammen, og de kan overkomme noget, der var så svært, så tror jeg, de kan klare alle projekter. Man kan stole på dem og deres ord.

– Marianne og Henrik

Få et uforpligtende tilbud

Få 30 minutters gratis rådgivning