Ombygning af bungalowvilla
til moderne funkisvilla

Det siger de om os

"Når der efterfølgende har været problemer, er de kommet og har hjulpet med en løsning. De er meget løsningsorienterede, og vi har et godt samarbejde."
- Sanne og Jens Christian

Det fik de lavet

Jens Christian og Sanne købte huset af Amager Byg samt tilkøb af ekstraopgaver - blandt andet terrasse med glasværn, to nye skydedøre, ovenlysvindue og andre mindre opgaver.

Sanne og Jens Christians historie

,,

Vi fik med i handlen, at Amager Byg lavede nogle få ekstra ting for derved at få det for os perfekte hus. Huset var heller ikke helt færdigbygget, da vi indgik aftalen, så vi havde løbende dialog med Rasmus og Jacob.

Vi fik hurtigt en fornemmelse af, at de gik meget op i, at det blev ordentligt. For eksempel kunne Rasmus ringe og sige, at nu havde han ligget i nat og tænkt lidt på vores terrasse. Og han troede altså, at vi ville blive trætte af, at der groede græs under terrassen og op mellem sprækkerne. Så foreslog han alternative løsninger.

Har der været det mindste, så har de fikset det uden problem, og de har argumenteret for, hvorfor ting koster det, de gør, når vi har haft ekstra tilvalg. Derfor har vi også valgt at hyre dem til de ekstra projekter, vi har og gerne vil have lavet.

Generelt sidder vi tilbage med en følelse af at se på noget virkelig godt håndværk, hvor der er truffet gode valg, og at tingene er i orden. Men bare fordi, du har et nyt, flot hus, er det ikke en garanti for, at du føler dig hjemme. Det ved vi fra andre. Men allerede inden vi flyttede ind, referererede vi til ’hjem’, når vi talte om det nye hus.

Én ting er, at det er top-moderne, og at tingene er lavet meget smagfuldt med løsninger, vi selv ville have valgt. Men det er også utrolig funktionelt for en familie som os med to voksne og to halvstore børn. Det er jo dét, der gør det til vores hjem.

Vores tilgang kombinerer fagligt håndværk med ærlig kommunikation, hvilket skaber en byggeoplevelse, hvor du føler dig informeret og værdsat gennem hele processen. Med Amager Byg er dit hjem i trygge hænder. Formet til perfektion med respekt for dine ønsker og boligens karakter.

– Sanne og Jens Christians

Få et uforpligtende tilbud

Få 30 minutters gratis rådgivning