Renovering af køkken

Vi går op i kvalitet, ordentlighed og en transparent byggeproces

Vi bygger med tillid og kvalitet

Renovering af køkken

Køkkenet er i mange hjem et samlingspunkt, hvor hyggelige stunder med familie og venner udspiller sig. Det er vigtigt, du får et køkken, der er funktionelt samtidig med, det passer til din personlige stil og æstetikken i resten af dit hjem. Hos Amager Byg stræber vi altid efter at gøre processen så overskuelig og ligetil som muligt, så du oplever en gnidningsfri og nem renovering af dit køkken. 

Kvalitet og funktionalitet i samme rum

Vi lytter til dine behov og ønsker for køkkenet. Vi tilbyder rådgivning og designforslag, der effektivt udnytter pladsen i dit hjem. Hos Amager Byg anvender vi kun materialer af høj kvalitet og det nyeste indenfor køkkenudstyr for at sikre, at dit nye køkken ser godt ud og holder i mange år.

Tilpassede køkkenløsninger til enhver stil 

Vi arbejder tæt sammen med dig for at skabe et rum, der afspejler din personlige stil og de praktiske behov, der er til køkkenets funktionalitet. Vi sørger for at skabe et resultat, som du bliver glad for – uanset om du foretrækker et strømlinet, moderne køkken eller et mere traditionelt design.  

Kommunikation og samarbejde 

Effektiv kommunikation er nøglen til succes i ethvert forhold – også når det kommer til et samarbejde mellem en entreprenør og dig som kunde. Derfor går vi op i, at der hele vejen igennem processen er en tæt kontakt mellem dig og Amager Byg, så du føler dig velinformeret og opdateret omkring forløbet – især hvis der skulle opstå udfordringer undervejs. Vores byggeledere er altid klar til at svare på dine spørgsmål og sikre, at hele processen forløber så gnidningsfrit som muligt.

Start din køkkenrenovering med Amager Byg 

Hvis du er klar til at transformere dit køkken og realisere dine køkkkendrømme, står vi klar til en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine tanker og idéer. Vi tilbyder en løsning, der passer perfekt til dit hjem og budget.

Amager Byg total entreprise

Dit hjem er i trygge hænder

En ting er, at det er top-moderne, og at tingene er lavet meget smagfuldt med løsninger, vi selv ville have valgt. Men det er også utrolig funktionelt for en familie som os, med to voksne og to halvstore børn. Det er jo det, der gør det til vores hjem. Generelt sidder vi tilbage med en følelse af at se på noget virkelig godt håndværk, hvor der er truffet gode valg og at tingene er i orden. 

Mie og Jakob | Kastrup, Amager

Sådan foregår det

1. Indledende møde

Du booker en besigtigelse gennem vores tilbudsafdeling, så vi kan tage en snak om dine behov og visioner for projektet.

2. Besigtigelsesmøde

Vores tilbudschef besøger din ejendom for at vurdere projektet og drøfte detaljer og muligheder.

3. Tilbud og gennemgang

Du modtager et detaljeret tilbud, og vi holder et møde for at gennemgå og finjustere tilbuddet efter dine ønsker og behov.

4. Projektstart

Når tilbuddet er godkendt, starter vores byggeafdeling arbejdet, og du bliver tildelt en byggeleder som din primære kontaktperson.

5. Udførelse og opdateringer

Byggeprocessen går i gang, og du holdes løbende opdateret af din personlige byggeleder om fremskridt og eventuelle justeringer.

6. Aflevering

Projektet gennemgås sammen med dig for at sikre fuld tilfredshed, hvorefter vi tilbyder efterfølgende support.

7. Opfølgning

Vi kommer ud til jer og foretager en opfølgning efter omkring 1 år for at sikre, at alt er, som det skal være.

Se hvad vores kunder har fået lavet

Find inspiration og hør om andres oplevelser med renovering i hjemmet

Oftest stillede spørgsmål

Prisen på en køkkenrenovering kan variere betydeligt afhængig af flere faktorer såsom køkkenets størrelse, valg af materialer og omfang af de ændringer, der skal foretages. 

Det er vigtigt at få et detaljeret tilbud fra din entreprenør, som inkluderer alle aspekter af projektet for at undgå overraskelser.

Tidsrammen for en køkkenrenovering kan også variere. En simpel opdatering med få ændringer kan tage alt fra et par dage til et par uger, mens en større ombygning med fuldstændig omdannelse af køkkenet ofte kan tage flere uger. Din entreprenør bør kunne give dig en realistisk tidsplan baseret på omfanget af arbejdet og eventuelle forventede forsinkelser, som kan opstå undervejs.

Valget af design og materialer afhænger af dine personlige præferencer, dit budget og køkkenets funktionelle krav. Det kan være en god idé at konsultere med en køkkendesigner eller arkitekt, der kan hjælpe med at visualisere forskellige løsninger og sikre, at det nye køkken ikke kun ser godt ud, men også er praktisk og opfylder dine daglige behov. Overvej materialernes holdbarhed, vedligeholdelseskrav og æstetik i din beslutning.

Køkkenrenoveringer kan være forstyrrende, da køkkenet er et centralt rum i de fleste hjem. For at minimere forstyrrelser bør arbejdet planlægges, når det passer bedst i forhold til din families rutiner. Tal om muligheden for at etablere et midlertidigt køkkenområde et andet sted i hjemmet. Det er også vigtigt at kommunikere klart med din entreprenør om arbejdstider og forventede støjniveauer.

Skulle der opstå uforudsete udfordringer, taler vi om disse – åbent og ærligt. Vi tilbyder altid løsningsforslag og tilpasser projektet efter din godkendelse for at undgå overskridelse af budgettet.

Det siger andre om os.

Få 30 minutters gratis byggerådgivning

Få et uforpligtende tilbud

Få 30 minutters gratis rådgivning