Om Amager Byg

Vi går op i kvalitet, ordentlighed og en transparent byggeproces

Gennemsigtighed og håndværk i særklasse

Hos Amager Byg tror vi på, at et fremragende produkt starter med en fremragende proces. Vi er dedikerede til at planlægge og udføre vores arbejde effektivt og med minimal gene for dig som kunde. Vores erfaring har lært os, at den bedste vej til et vellykket projekt er gennem grundig planlægning og godt håndværk.

Hos Amager Byg tilbyder vi en bred vifte af bygge- og renoveringsydelser – fra små renoveringsopgaver til store tilbygninger og helt nye byggeprojekter. Vi arbejder stolt med håndværket og leverer kun produkter, som vi selv ville være tilfredse med at modtage.

Når du vælger Amager Byg, går du op i kvalitet og punktlighed. For dig betyder det noget, at hele processen fra første kontakt til det afsluttende håndværk udføres med professionalisme og dedikation.

Personerne bag Amager Byg

Vores team består af topmotiverede og glade medarbejdere, da vi tror på, at et godt arbejdsmiljø direkte afspejles i kvaliteten af vores arbejde. Uanset om det drejer sig om et nyt badeværelse eller en tilbygning, står kvaliteten af vores håndværk altid i centrum. Vi mener, at vores medarbejdere er vores stærkeste aktiv, og deres tilfredshed er afgørende for vores succes.

Blandt nøglepersonerne i vores team er Rasmus, Jacob og Linn, som du med garanti vil møde under din renoveringsproces.

Rasmus

Rasmus er grundlægger af Amager Byg ApS og er en erfaren leder med baggrund som uddannet officer. Rasmus er tidligere kompagnichef ved Livgarden, og har i sit virke i militæret tilegnet sig stor erfaring med at lede og drive processer effektivt. Med Rasmus ved roret kan du være sikker på, at din byggeproces bliver håndteret med ekspertise og en forpligtelse til at opfylde dine behov og forventninger til fulde.

Linn

Linn er uddannet ergoterapeut og Cand.scient.san. og spiller en central rolle i de indledende faser af kundekontakt og tilbudsudarbejdelse. Linn hjælper kunderne med at afklare deres ønsker og behov for at sikre, at alle projektdetaljer er på plads, før Jacob kommer ud og besigtiger opgaven. Hendes indsats er afgørende for at skabe en glidende overgang fra idé til udførelse.

Om Amager Byg Jacob

Jacob

Jacob er uddannet tømrer og tidligere befalingsmand ved Livgarden. Under hele tilbudsprocessen er det Jacob, du er i dialog med.  Jacob har en dyb indsigt i de byggetekniske detaljer og sikrer, at ethvert projekt lever op til dine forventninger.

Hans personlige tilgang og ekspertise sikrer, at hver detalje bliver taget hånd om, så du kan være tryg hele vejen gennem tilbudsprocessen. 

Morten

Morten er uddannet VVS’er og leder af VVS-afdelingen. Han har en solid erfaring med at udføre alle VVS-installationer præcist og effektivt. Morten arbejder altid med fokus på kvalitet og sikkerhed, hvilket sikrer, at vores projekter overholder de højeste standarder. Morten leverer pålidelige og holdbare VVS-løsninger, der skaber tryghed for vores kunder.

Lars

Lars er uddannet VVS’er og har mange års erfaring inden for installation og vedligeholdelse af vand- og varmesystemer samt fejlfinding på komplekse VVS-installationer. Lars har en professionel tilgang til sit fag og med sin sans for detaljen, sikrer han, at alle opgaver udføres præcist og til tiden.

Theis

Theis er uddannet tømrer og arbejder som byggeleder hos Amager Byg. Med sin dybdegående viden og praktiske erfaring inden for tømrerfaget er Theis ansvarlig for at sikre, at byggeprocessen forløber som den skal, og at alle projekter bliver gennemført til tiden og indenfor budgettet. Han sørger for, at alle aspekter af byggearbejdet overholder de høje kvalitetsstandarder, som Amager Byg er kendt for. 

Michel

Michel er uddannet tømrer og arbejder som tilbudsberegner hos Amager Byg. Michel har mange års erfaring inden for byggebranchen og er med til at udarbejde præcise og konkurrencedygtige tilbud. Michel har et dybdegående kendskab til materialer og arbejdsprocesser og har med sin strukturerede tilgang et stærkt og analytisk overblik over alle aspekter af projektet.

Få 30 minutters gratis byggerådgivning

Få et uforpligtende tilbud

Få 30 minutters gratis rådgivning